Announcement

Collapse
No announcement yet.

Log in and subscription problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mecrr
    commented on 's reply
    Joe, thanks for reply, I'll have to try and contact Spectrum. I'm a Safari user so that may have something to do with it.
    David

  • rrladmin
    replied
    Guys, im using chrome. and for the most part only use chrome, so i guess that is the only browser i can comment on . I log into chrome (google) on every device i use so it remembers my user / password across every device i have not had to log into the forum since we had those pesky 403 errors ( hope i didn't jinx myself ) the newer browsers seem to have 2 options . either you log in to the browser itself or you use it as a guest that may be the reason that you have to repeatably log in. Other reasons may be that you have your browser set to clear all your browsing info upon exit .. or you have autofill turned off..

    subscriptions, i would think that if you were able to have your password reset OR forum activation sent to your email address, subscriptions should work . our server may be blocked by some services.. due to various configuration issues. although im not sure why. i have heard of a couple members actually emailing me directly and i did not receive anything from them.. my internet connection is Verizon and my email services are hosted on O365 so everything should be legit.

    hope that helps

    Joe

    Leave a comment:


  • mecrr
    replied
    James, thanks for the tip on the "remember me box." Seems to be working, now all I need to know is whether "subscribed" means I am supposed to get email notice when someone posts ( like it was in old forum).
    David

    Leave a comment:


  • mwbpequod
    replied
    I found that while I thought I needed to log in every day as the forum home page gave every appearance of that condition even after checking off the "Remember Me" box, that was not true.

    Even showing that I needed to sign in, I actually was already signed in and able to respond to posts. Once I responded to a post, then the forum header changed to indicate that I was signed in.

    Leave a comment:


  • jbvb
    replied
    Have you tried checking the Remember Me box when you log in? That's kept me logged in for more than a week.

    Leave a comment:


  • mecrr
    started a topic Log in and subscription problems

    Log in and subscription problems

    Good morning all. I have to log in every time I open railroad-line-com. I had cleared cookies a few weeks ago and was being auto logged in every time I opened the site. However, this stopped a week or so ago - now I have to log in every time I open the Forum. Also, I am subscribed to a few topics and am not getting notification of new posts like I used to in the "old Forum."
    Any suggestions as to what I need to do will be greatly appreciated.
    David
Working...
X