Announcement

Collapse
No announcement yet.

Railroad Line is Back !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Dave, I'm using Chrome, I've only needed to do it once.

    Bob
    It's only make-believe

    Comment


    • #17
      test
      Carl

      Comment


      • #18
        I'm using Windows 10 and 7 and Microsoft Edge. Cleared the cookies (yum) out and haven't had a problem since.
        New York, Vermont & Northern Rwy. - Route of the Black Diamonds

        Comment


        • #19
          I'm using Windows 10 and Microsoft Edge. It's better now than it was at first. But I still have to clear the cookies too often. Twice today and I haven't been on here much.

          Comment


          • #20
            I've only had to clear them out once. Been working fine ever since. Could be at your end.
            New York, Vermont & Northern Rwy. - Route of the Black Diamonds

            Comment


            • #21
              I don't know what end that would be. I have 2 ways to clear cookies, one easy, one hard. Lately the easy way is working so I'm using it. This seems to be affecting a lot of people, to varying degrees. But the bottom line is, it was never a problem before.

              Comment


              • #22
                When I click on New Topics, I get a 404 Forbidden. Other than that, looks great, so happy we are back! Thank You for all your efforts.
                A BIG Thanks to all the folks who share their knowledge, and for giving me the inspiration to push the limits in this great hobby!

                Comment


                • #23
                  Originally posted by WigWag_Workshop View Post
                  When I click on New Topics, I get a 404 Forbidden. Other than that, looks great, so happy we are back! Thank You for all your efforts.
                  New Topics and Search not working are known bugs and are being worked on.

                  Comment


                  • #24
                    I was able to reset my password using an up-to-date Firefox, and I've made a test post to my Eastern Route thread. No need to clear cookies yet. Can I get my Avatar image back myself, or should I ask an Administrator?
                    James

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by jbvb View Post
                      I was able to reset my password using an up-to-date Firefox, and I've made a test post to my Eastern Route thread. No need to clear cookies yet. Can I get my Avatar image back myself, or should I ask an Administrator?
                      Unfortunately Avatars did not migrate over Joe

                      Comment


                      • #26
                        For the record, I went to the forum this morning on my phone (something I rarely do), using Google Chrome. Looked around a little then got locked out with the 403 message. I eventually found where I could delete the cookies.

                        Comment


                        • #27
                          With chrome I have to use incognito mode and still get the 404 at times. I managed to get Firefox working in my tablet just fine but is still flakey on my desktop computer. I can only edit my profile with Firefox on my tablet. I'm just happy that Railroad line is back.

                          Kevin
                          Last edited by NVNGRR; 08-31-2021, 10:17 PM.
                          Kevin Miller

                          Winlock, WA

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by Terrell View Post
                            For the record, I went to the forum this morning on my phone (something I rarely do), using Google Chrome. Looked around a little then got locked out with the 403 message. I eventually found where I could delete the cookies.
                            Same here today 9/2/2021. The home page loads but 403 error on all links.
                            Google advanced search is not working. I guess the migration from old url to new urk is confusing google?
                            Philip

                            Comment


                            • #29
                              Dave, Firefox has a setting that allows you to block cookies from specific sites. Since I set it to block all cookies from RR-L, I have not had the problem again.
                              Bruce

                              Comment


                              • Philip
                                Philip commented
                                Editing a comment
                                Dutch, I'm in again. Disregard my FB transmission. Not sure what the heck it was....
                                Philip

                            • #30
                              Originally posted by Dutchman View Post
                              Dave, Firefox has a setting that allows you to block cookies from specific sites. Since I set it to block all cookies from RR-L, I have not had the problem again.
                              I can't find that on my version of Firefox (91.0.2/Mac OS)
                              Modeling 1890s (because the voices in my head told me to)

                              Comment

                              Working...
                              X