Railroad Line Forums - The Modeler's Forum Help
Railroad Line Forums
Username:
Password:
Save Password


Register
Forgot Password?
  Home   Forums   Events Calendar   Sponsors   Support the RRLine   Guestbook   FAQ     Register
Active Topics | Active Polls | Resources | Members | Online Users | Live Chat | Avatar Legend | Search | Statistics
Photo Album | File Lister | File Library
[ Active Members: 9 | Anonymous Members: 0 | Guests: 182 ]  [ Total: 191 ]  [ Newest Member: ifi haver ]
 All Forums
 General Forums
 The Crew Lounge
 The Modeler's Forum Help
Next Page
 New Topic |   New Poll New Poll |   Reply to Topic | 
Author Previous Topic: Thursday morning lounge Topic Next Topic: Wednesday morning lounge
Page: of 2

Empire of the Air
Engine Wiper



Posted - 01/04/2021 :  10:09:22 AM  Show Profile  Reply with Quote
I know there are some here on RR Line who also frequent The Modeler's Forum. I registered on the forum some time ago but have never received the required activation e-mail. You can request that it be re-sent, which I have done several time, but have received nothing. Did not go to spam, trash, or any other folder.

Can anyone put me in touch with an Administrator? Appreciate any help.

Regards,
Wallace

Country: USA | Posts: 121

jbvb
Fireman

Premium Member


Posted - 01/04/2021 :  12:07:02 PM  Show Profile  Visit jbvb's Homepage  Reply with Quote
I have emails for a few active members, but last I knew Jimmy Deignan did most of the administration and I'm not sure how to reach him now that he's sold Railroad Kits.

[update] I sent a forum message to Administrator and mentioned the email you were using in 2013. It's possible that the .mil domain is extra picky about incoming mail given the 2020 attacks.



Edited by - jbvb on 01/04/2021 12:13:01 PM

Country: USA | Posts: 6686 Go to Top of Page

tloc
Fireman

Premium Member


Posted - 01/04/2021 :  12:53:52 PM  Show Profile  Reply with Quote
I signed up after lurking there for years in 4/2020, the virus made me do it. I have just started posting. I had no issues registering.

TomO



Country: USA | Posts: 4197 Go to Top of Page

Empire of the Air
Engine Wiper



Posted - 01/04/2021 :  1:03:18 PM  Show Profile  Reply with Quote
Thanks James. I registered using my gmail address, so that shouldn’t be causing the issue.

Regards,
Wallace



Country: USA | Posts: 121 Go to Top of Page

Rick
Administrator

Premium Member


Posted - 01/04/2021 :  2:47:45 PM  Show Profile  Reply with Quote
Did you check your Spam folder.
We approve a lot of new members here that never register and it's probably because the activation e-mail ended up going to spam.



Country: USA | Posts: 24210 Go to Top of Page

deemery
Fireman

Premium Member


Posted - 01/04/2021 :  5:13:23 PM  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rick

Did you check your Spam folder.
We approve a lot of new members here that never register and it's probably because the activation e-mail ended up going to spam.



I think "spam folders" are a really bad idea. It's the wrong place to solve the problem, and for a lot of people, it just ends up hiding stuff they want to see....

dave


Modeling 1890s (because the voices in my head told me to)

Country: USA | Posts: 8736 Go to Top of Page

Empire of the Air
Engine Wiper



Posted - 01/04/2021 :  5:13:25 PM  Show Profile  Reply with Quote
Rick,

Yes, I checked all of my folders...no joy.

Regards,
Wallace



Country: USA | Posts: 121 Go to Top of Page

Bernd
Fireman



Posted - 01/04/2021 :  5:32:08 PM  Show Profile  Visit Bernd's Homepage  Reply with Quote
I'll join that list of not having gotten a confirmation. I also signed up a couple of times and no joy. Also checked every folder I have to see if it got snuck in somewhere. No joy. So I stay in lurk mode. Works just as well.

Bernd


New York, Vermont & Northern Rwy. - Route of the Black Diamonds

Country: USA | Posts: 3892 Go to Top of Page

jbvb
Fireman

Premium Member


Posted - 01/04/2021 :  7:18:40 PM  Show Profile  Visit jbvb's Homepage  Reply with Quote
I'll let you know when I get a response from Administrator. And after a while, I'll try a couple of the more active members whose emails I have.


Country: USA | Posts: 6686 Go to Top of Page

Empire of the Air
Engine Wiper



Posted - 01/04/2021 :  8:51:35 PM  Show Profile  Reply with Quote
Thanks James, appreciate it.

Regards,
Wallace



Country: USA | Posts: 121 Go to Top of Page

Pennman
Fireman

Premium Member


Posted - 01/05/2021 :  12:12:41 AM  Show Profile  Reply with Quote
I saw your post earlier today, and sent you a pm, no response from you.
I emailed the site Administrator, (John Siekirk), and he told me you have to sign on as a guest on their forum, then the page to register to join them will be there.
He also told me he will contact me again in the morning. I will let you know what he says.

Rich



Country: USA | Posts: 4678 Go to Top of Page

Empire of the Air
Engine Wiper



Posted - 01/05/2021 :  10:43:10 AM  Show Profile  Reply with Quote
Rich,

Below is the response I get when requesting the activation e-mail:

A new activation email has successfully been sent.

A check of all of my boxes (to include spam) reveals nothing.

Regards,
Wallace



Country: USA | Posts: 121 Go to Top of Page

Pennman
Fireman

Premium Member


Posted - 01/05/2021 :  11:19:08 AM  Show Profile  Reply with Quote
Wallace,

I just received the following email message from John Siekirk of the Modeler's Forum.

Rich

If you login in to the forum as a guest the register tab is on the far right. Here is the link. It doesn’t show up if you are logged in.

http://modelersforum.com/index.php?action=register

I hope this helps,

John



Country: USA | Posts: 4678 Go to Top of Page

Empire of the Air
Engine Wiper



Posted - 01/05/2021 :  11:29:36 AM  Show Profile  Reply with Quote
Thanks Rich. Registration is not the issue. I can go back in and register using the same user name/password and it tells me that user name/PW is already in use. I am just not receiving the activation e-mail. the e-mail address I am registered under is: waltedwards06@gmail.com if that will help John find my registration.

Regards,
Wallace



Country: USA | Posts: 121 Go to Top of Page

Pennman
Fireman

Premium Member


Posted - 01/05/2021 :  2:15:11 PM  Show Profile  Reply with Quote
Wallace,

I will forward John your last post. So, check back here later, hopefully we can get this resolved.

Rich



Country: USA | Posts: 4678 Go to Top of Page

Rick
Administrator

Premium Member


Posted - 01/05/2021 :  2:34:31 PM  Show Profile  Reply with Quote
What, there are other model RR forums???


Country: USA | Posts: 24210 Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic: Thursday morning lounge Topic Next Topic: Wednesday morning lounge  
 New Topic |   New Poll New Poll |   Reply to Topic | 
Next Page
Jump To:
Railroad Line Forums © 2000-2020 Railroad Line Co. Go To Top Of Page
Steam was generated in 1.12 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000